Its a beutiful day

Solen skiner har i Wilton, sa himla harligt!
Jag ska alldeles strax aka till Darien for att ta taget till stan. Aker med Therese och sen ska vi mota upp Christine som har vara biljetter och kanske ata lunch med Jonte.

Kan inte fatta att vi ska se Spice Girls ikvall! Det ar stort! Jag menar att fa se sina barndoms idoler, kanns otroligt!

Skriver imon, lita pa det!!!!

KRAAAM!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej Fanny! Solen skiner härhemma i Karlshamn också :) Det har gett oss riktiga vårkänslor...långpromenad på Sternö med fikatermos...HÄRLIGT! Hoppas du får en trevlig kväll och att de framför många av sina gamla låtar. Ha det kul!! Kram mamma och pappa!!

2008-02-10 @ 17:47:15
Postat av: Bitten

Hej Fanny!
Hur var koncerten? Behöver jag fråga? Här är det konstigt väder. Vår? Blommor och träd som slår ut i februari. Nästa vecka har vi sportlov,men så mycket vintersport lär det inte bli. Du skrev att du färgat håret - ny färg? Jag har blivit lite ljusare - enligt frisören ska den färgen "möta" det gråa. JA, ja, så är det!
Ha det jättegott.
Kram från Bitten.
PS ett försenat grattis på din namnsdag. Vad din familj verkar mysig. DS

2008-02-11 @ 08:37:53
Postat av: Rebecca

Hej!
Nu är jag hemma från Sälen igen och har läst allt du har gjort veckan jag har varit iväg! :) Du har verkligen hunnit med mycket! Jag kunde inte gratta dig på din namnsdag så grattar nu! Vilken färg valde du på ditt hår? Hoppas konserten var underbar igår!! Kramar om

2008-02-11 @ 08:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0