Hello America! I´m here!!

Hej hej allihopa som läser. Nu är jag då framme här i Stamford. Mötte upp Christine och Sabina på Kastrup i måndags var framme på Newark vid halv 4 amerikansk tid. När vi kommit igenom tullen och hämtat våra väskor gick vi upp till vänteshallen för att kolla efter personen som skulle möta oss. När vi kommit upp för trapporna ser vi en kvinna med en stor skylt så vi går fram till henne. Sen hör jag plötsligt en väldigt bekant röst. Gissa tre gånger om jag blev förvånad när jag ser min världsbästa storebror Jonathan som kommit för att möta oss!!!!!

Blev så sjukt glad!!!
När han sen åkte tillbaka till New York igen hoppade vi på lilla minibussen som tog oss till Stamford och det tjusiga hotellet vi bor på. Vi fick våra rum och lite käk sen begav vi oss till Stamford shopping mall. Oh lala, vilket ställe!
Vi snackar 8-vånings galleria. Its my place!

Idag har vi suttit heeeela dagen och lyssnat på vår coola orientation leader Joan. Vi är sammanlagt 70 au-pairer här nu. Inte 200 som jag sa, det är de på somrarna.
Jag bor med två brassar. Dom är inte så överdrivet trevliga. Jag har fått en super fin presentbox med amerikanska flaggan på fylld med godsaker skickad från familjen. Blev super glad när jag insåg att den var till MIG och inte till brassarna. haha Lägger in bild sen ;-)

Maten är helt okej här, till lunch idag fick vi taco buffé och till middag pizza slizar. Helt ok, gratis är ju som bekant gott!
Nu ikväll har vi varit och shoppat igen. hehe Jag köpte en högtalare/väckarklocka till min lilla ipod. Johanna, jag såg utbytbara färgskal till ipoden, alla färgerna för 9:99 dollar. Ska jag köpa såna till dig sen? Jag ska nog köpa till mig själv och matcha med olika träningskläder. Grön för jogging, rosa för gym och ljusblå för yoga. Vad tror du om det? hehe

Sen köpte jag ett par korta UGG´s och ett nattlinne. Allt är SÅÅÅÅ billigt här!! Hade nästan glömt bort det. How NICE!

Har ringt till Vivian och tackat för den fina presenten och hon sa att de kommer och hämtar mig på torsdag eftermiddag. Ahhh, va nervöst!!!

Nu sitter jag och Christine nere i hotellet, typ vid lobbyn och bloggar för fullt i sällskap med min presentbox som förövrigt innehöll popcorn med vid cheddar ost-smak, Kellogg´s körsbärsgodis, M&M´s, kex, cheddar ost, donuats osv.
Allt 100 % fettfritt, så klart. HAHA Amerikanarna i ett nötskal.

Okej, summan av kardemumman; I LOVE IT HERE!
USA är totalt underbart och det enda jag saknar hemma är såklart the people.

Mamma, pappa, Johanna - Jag önskar ni var här!!
Förlåt om jag väckte dig mamma, glömde bort vilken viktig dag det är imorgon för dig. LYCKA TILL!

SAKNAR ER!!!

Puss å kram!!!!



Kommentarer
Postat av: bitten

Hej FannyD!
Det här är mitt livs första besök på en blogg, men det ger mersmak. Så roligt att få följa dig.Jag önskar att jag fått vara en liten fluga och kunnat se din min, när Johathan bara stod där. Din familj verkar ju vara mysig och de kommer bara att älska dig. Vem gör inte det? Du kan väl tänka dig att barnen är lika spända som du. Nu väntar jag med spänninf på att få läsa om ditt möte med familjen.
Förresten - vi har betalat in "förhandsbetalning" på valpen.
Jättekram till dig från Bitten. Thord hälsar

2008-01-16 @ 21:40:31
Postat av: bitten

Hjälp vad det gick iväg snabbt - hann inte deleta och rätta - får bli bättre nästa gång.
Kram igen

2008-01-16 @ 21:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0